Nam Song -joen kaljakellunta

Vang Viengin suurin turisti-houkutus on paikallinen kaljakellunta eli Tubing. Traktorin sisärenkaan vuokraaminen maksaa 4 dollaria ja hintaan sisältyy kuljetus kelluntareitin alkuun. Joen varsi on lisäksi täynnä ravintoloita ja uimahyppy-/fjongailumestoja. Jokainen joka on joskus käynyt Kaljakellunnassa voi kuvitella miten rentoa tää tubing on. En siis ryhdy tästä tän enempää selittämään. Kuvat ja video puhukoon puolestaan:

jelikelluu0.jpg

jelikelluu1.jpg

jelitubeilee1.jpg

tuberenkaat.jpg

tubeloikka.jpg

tubeloikka2.jpg

tubingtyt.jpg

tubepyora.jpg

…Kannattaa kuitenkin muistaa noiden jokihyppyjen vaarat! Yhdeltä seurueemme jäseneltä puhkesi toisesta korvasta tärykalvo ja yhdestä varpaasta lähti kynsi. Monille tubeilijoille jäi epäonnistuneista hypyistä muistoksi isoja mustelmia. Selälleen tai mahalleen (tai korvalleen) veteen tipahtaminen useista metristä ei ole mitään leikkiä! Järki päässä tubeilu on kuitenkin ihan kunkkua. Tällaisia maisemia ei Keravanjoki tarjoa!

tubemaisema.jpg

tubingpanorama.jpg

Lisäys 7/2017: Koostin lyhyen videon reissusta:

Did you like this? Share it:

14 kommenttia artikkeliin ”Nam Song -joen kaljakellunta

 1. Mä taidan oikeesti vihata teitä. =)
  Kateus nostaa päätään. Tahtoo kellumaan.

 2. heheei
  meidän tyonantaja ameriikassa jarjesti meille vastaavan paivaretken sisakumikellunnan – huis hauskaa vetaa lonkkaa vauhdilla virtaavassa joessa auringon alla. muistelin kylla kaljakelluntaa siella, ja kallioilta hypittiin mekin.
  mutta nyt on suomi ja meri on jaassa ja me kavellaan sen yli kaupunkiin toihin, tallaista duunia tehdaan:
  http://www.zodiak.fi/ohjelmisto/heisu
  hyvaa sinne kauas toivoo noRja
  joka lahtee maanantaina pariisiin 3vko toihin (siella varmaan sataa)

 3. Jeespoks vois itekki mennä sitku on low-season ni voi chillaa viel rauhallisemmin, vai miten on axu, skipatkaa saaret ja mennää tonne?

 4. Oikein huikeita kuvia. Ollaan Mikko Tonin kanssa Don Detilla. Manu ja Puppe jai RAAKKUMAAN kalja kelluntaan.. Katotaan jos nakyilee ollaan taal viel paripaivaa ja asutaan Raggae Mamalla, joka on suht hurja tyyppi…
  Palataan PLOP…
  ILIKKA ja TONI

 5. En paase tota videota katsomaan koska taa kone on niin susi. Mutta mainittakoon etta kaveri jonka tapasin Taolla melkein tappo yhden mimmin tossa isoimmassa kiikussa. Tyyppi paasti irti melkein lakipisteessa ja jatko liitoaan ns. pommiasennossa ERITTAIN pitkalle. Naisihminen tuli jokea samaan aikaan renkaalla alas ja frendi laskeutu n. puolen metrin paahan renkaasta. Koko komeus on videolla, postaan tanne linkin kunhan kaverit kotiutuu ja saa sen vaikka YouTubeen jakoon.
  Ao Nang kiittaa ja kuittaa.

  Edu

 6. Parissa vuodessa on näemmä väkimäärä kasvanut. Rentoa meininkiähän toi oli, toivottavasti pysyy sellaisena vielä jonkin aikaa…

 7. Ai on Ilikalla alkanut syysmasennus? Siihen on olemassa lääke: Laolao

 8. joo kyllä tarttes päästä kellumaan, mut taitaa jäähä väliin tänä talvena.. kiroiluttaa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.