Playstation TV

pstv

Playstation TV on kännykkääkin pienempi konsoli – siis telkkariin tai muuhun näyttöön HDMI-kaapelilla liitettävä ihan oikea pelikonsoli. Käytännössä laite on sisuksiltaan identtinen PS Vitan kanssa. PSTV puskee näytölle HD-laatuista kuvaa (1280×720). Pelit pelataan isolla langattomalla ohjaimella (Sixaxis, Dual Shock 3 tai DualShock 4). Peleiksi kelpaa Vitan pelit (ei tosin läheskään kaikki), PSOne klassikot ja myös PSP:n pelit. Fyysisessä muodossa tosin kelpaa vain PS Vitan pelikortit, muut pelit pitää ladata Playstation Storesta. Laitetta voi käyttää myös Playstation 4:n etähallintaan.

Parin päivän kokeilun perusteella olen täysin myyty! Miten tällainen laite voi maksaa vain 30 euroa??? Ainakin Verkkokauppa ja Gigantti myyvät laitetta tuohon hintaan. Onko laite muka flopannut niin, että varasto pitää myydä polkuhintaan vai miksi tällainen puoli-ilmaisuus? Noh, samapa tuo. Minä en valita. Tämä laite kelpaisi hyvin myös perheen pienempien ensimmäiseksi konsoliksi, mutta se on niin hauska vekotin, että en tiedä maltanko edes antaa sitä siihen käyttöön.

Olen tähän mennessä testaillut kaikkien yhteensopivien (PS Vita, PSP, PSOne) pelejä enkä ole edes vielä ehtinyt perehtymään PS4-etäkäyttöön. Ihan hyvä lisäarvo varmaan sekin, mutta itselleni sillä toiminnolla ei ole käyttöä.

Toki pitää muistaa, että PSTV:n mukana ei tule ohjainta eikä muistikorttia (Vita-tyyppi) eli ne pitää ostaa erikseen. Itseltäni nuo jo löytyi jo ennestään samoin kuin kohtuullinen määrä yhteensopivia pelejä. Varsinkin jos on tällaiset eväät ennestään niin PSTV on enemmän kuin suosittelemisen arvoinen ostos.

Did you like this? Share it:

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.