U-Tapao Rayong-Pattaya International Airport

Tuli testattua Pattayan ja Rayongin välissä oleva U-Tapaon lentokenttä. Lensin sinne Chiang Maista Air Asialla. Muutkin lentoyhtiöt kyllä käyttää kenttää – esim. Samuin ja U-Tapaon välillä lentelee Bangkok Air.

Air Asialla oli sellainen hauska kuvio, että lentolippu sisälsi myös minibussimatkan Pattayan keskustaan. Jos paikalle pölähtää ilman dösätsettiä niin sellaisen saa 250 batin hintaan. Samaan hintaan sai kyydin muuallekin (Rayongiin ja joihinkin muihinkin paikkoihin).

U-Tapaon kenttä on mielestäni parempi vaihtoehto Pattayalle mennessä kuin Suvarnabhumin (Bangkokin) kenttä, koska automatka kestää vain tunnin (Bangkokista vastaava kestää 2 tuntia). Lisäksi tuolta U-Tapaosta minibussi vei hotellille asti (tiputteli porukkaa eri mestoihin).

Kaikista huonoin vaihtoehto on tietysti Bangkokin Don Muangin vanha kenttä, josta matka kestää pahimmillaan kahdella bussilla melkein 4 tuntia.

U-Tapaon kentälle onkin näin varmasti suuri kysyntä. Hieno homma. Nyt on myös Koh Samet ja Koh Larn lähempänä kuin koskaan 🙂

Eli semmonen vinkki siis tällä kertaa.

Did you like this? Share it: