Chiang Mai & Chiang Dao 6/2016

Tehtiin pieni reissu vanhoille kotikulmille Chiang Maihin. Käväistiin myös luonnon helmassa Chiang Daossa. Tässä vain lyhyet muistiinpanot majoituspaikoista..

B2 Premier Chiang Mai Resort & Spa (Chiang Mai)

Tämä hotelli sijaitsee Canal Roadin varressa ja mestalla on ihan ok hinta-laatusuhde. Uima-allas oli aika lähellä tietä, muurin takana eli ei mikään rauhallinen. Yksi meidän seurueesta sai myös sähköiskun allas-alueen valaisimesta. Ilmeisesti Spa-osio oli jollain tavalla rempassa. Hotellin sijainti on sellainen, että kannattaa olla oma kulkupeli (mopo tai auto). Meille tämä oli tarjoushinnalla ihan ok vaihtoehto, kun oli mopo alla. Huoneen hinta oli low-season aikaan n 600 baht / yö.

Nim Hotel (Chiang Mai)

B2:n jälkeen haluttiin vaihtelua ja siirryttiin Agodan ohjaamana Nim Hotelliin. Se sijaitsee lähempänä keskustaa ja lentokenttää. Sieltä pääsee reippaalla asenteella vaikka kävellen ydinkeskustan aluelle. Kyseessä on enemmän uskonnollinen hotelli (buddhist hotel), joten jääkaapista ei löydy alkoholia ja tupakointi on hotellin alueella kielletty (myös parvekkeella). Ensin valittiin paras Deluxe-huone, mutta vaihdettiin myöhemmin vähän edullisempaan Premium-huoneeseen. Vähän yllättäen huoneissa ei ollut juurikaan eroa. Hotellilta pääsi lentokentälle 150 bahtin kuljetuksella (siis 150 baht koko porukalta). Uima-allas oli hyvä. Kuntosali sen sijaan oli maksullinen ja ylihintainen (120 baht). Viereisellä tontilla oli onneksi oikea kuntosali, jonne pääsi 40 baht / kerta hinnalla. Huone hotellissa kustansi n. 600 baht alennuksella.

Final Land Resort (Chiang Dao)

Piipahdettiin pari yötä myös Chiang Daossa ja yövyttiin tällä kertaa Final Land Resort nimisessä resortissa. Näin low-season aikaan tämäkin tarjosi majoituksen reilulla alennuksella eli 600 bahtilla. Bunga oli iso ja sieltä oli upeat vuoristonäkymät. Jääkaappi oli homeessa eikä lapselle ollut edes lisähintaan tarjolla lisävuodetta, mutta eipä nuo pienet puutteet paljoa haitanneet. Suosittelisin mestaa silti kaikille ainakin tällä hinnalla.

Chiang Daossa päästiin myös kylpemään kuumissa lähteissä. Vaihtoehtona oli maksulliset versiot tarjoilun kanssa tai puron varressa olevat ilmaiset tynnyrit.

Did you like this? Share it:

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.