Blogien fuusio

Tänne blogiin kirjoittelu on ollut tauolla jo aika pitkään (videoiden tekemisestä nyt puhumattakaan). Syynä tähän paussiin on ollut kodin remontointi, joka on vienyt usean kuukauden ajalta kaiken kaiken ylimääräisen ajan. Nyt tilanne alkaa rauhoittumaan ja jatkossa on aikaa näille nettihommillekin.

Ensitöikseni päätin yhdistää vanhan Digitaalinen Elämä -blogin tähän Lunkiin. Eli jatkossa myös tekniikka-aiheiset jutut julkaistaan täällä Lunkissa ”digitaalinen elämä” katagorian alla. Linkki tähän aihekategoriaan löytyy myös tämän sivun ylälaidasta.

Saman yhdistämisen teen myös Matkamittari -blogille eli senkin sisällöt tulee löytymään jatkossa täältä Lunki.fi -osoitteesta. Blogien yhdistämisessä ja vanhojen postausten siirtämisessä menee vielä hetki, koska haluan tässä yhteydessä myös palauttaa vanhoista postauksista näkyviin ainakin osan.

Aiheet, jotka ei sovi digi- tai matkailu-osioihin, julkaistaan yleisessä Lunki-kategoriassa, jonne tulee kaikkea sekalaista maan ja taivaan väliltä. Ja nuo kategoriat siis löytyy nyt tuolta sivun ylälaidasta. Vanhaa sisältöä siirrän tänne näkyviin vähitellen kunhan ehdin.

Jatkossa ei sitten tarvitse enää muistaa kuin yksi osoite ja se on: Lunki.fi. Kiitos.

HIP HEI ja Hyvää Kesän jatkoa kaikille! 

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.