Uusi PS Vita Slim

Tuli hommattua uusi PS Vita Slim, viralliselta mallimerkinnältään PCH-2000. Alla maistiaisiksi muutama kuva. Tarkempi arvostelu tulee myöhemmin.

Voin kuitenkin kertoa, että tässä uudessa mallissa PS, Select ja Start -napit ovat ainakin todella paljon paremmat kuin vanhassa mallissa. Nyt niitä pystyy painamaan aikuisenkin sormella eikä tarvitse yrittää mistään kolon pohjalta naksutella.

Uudessa mallissa on myös gigatavun verran sisäistä muistia, mutta sitä ei pysty käyttämään samaan aikaan muistikortin kanssa.

Yksi paljon odottamani uudistus on latausliitännän muuttuminen standardiksi Micro USB -liitännäksi. En ole tosin varma mitä hyötyä siitä on, sillä lataus ei tuntunut toimivan tietokoneen USB-liitännästä. Voiko olla että Vita vaatii standardiliitännästä huolimatta oman laturinsa?

Noh, kirjoittelen lisää kunhan olen tutustunut masiinaan tarkemmin.

IMG_1482

IMG_1483

IMG_1484

IMG_1488

IMG_1491

IMG_1492

IMG_1494

Did you like this? Share it:

Yksi kommentti artikkeliin ”Uusi PS Vita Slim

  1. En ehkä jaksa uutta juttua sittenkään kirjoittaa, mutta laite on osoittautunut loistavaksi. USB-lataus toimii vakiopiuhoilla ja mistä tahansa usb-liitännästä kunhan laite on sammutettuna. Omalla laturilla pystyy myös pelaamaan samalla. Laite on kevyt ja ohut, siinä on paremmat napit ja omasta mielestäni LCD-näyttö on jopa parempi kuin vanhan mallin OLED. Täydet suositukset siis Vitan uudelle versiolle! Milloinkohan näitä saadaan Eurooppaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.